torsdag 31 januari 2013

Fickteatern...

Ateljé  Jerry Linder / Flodområde 63




 
Denna bild innehåller en världssensation.

 
Om du tittar närmare på bilden i bilden kan du se att jag sitter med utsträckta armar. Jag visar hur stort universum är, ja lite  större.

Att universum utvidgar sig så kollosalt som vetenskapen säger är förmodligen inte sant.

Att allt vibrerar i tiden är sant, men allt tal om big bang beror förmodligen på att vi själva kommit till med en sådan bang, från ett ägg i livmodern till den person som har kraft att försvara idén om att cosmos blåser upp sig själv som en ballong.

En av våra kända förkunnare i praktisk filosofi, Joakim Israel, har sagt att språket är en spegelbild av verkligheten, det tror jag på.

Vi som åker tåg mellan Gnesta och Södertälje (Stockholm) har nog tänkt många gånger att det skulle vara bra med en tidning eller pocketbok att förströ sig med, något enklare, något som inte bara handlar om eländes elände. Nu har denna skapelse dykt upp från ingenstans, ja för all del, som universum som enligt vetenskapen kom från noll, en singularitet, och växte och växt tills den...ja vart är vi på väg...

Ja du ser, det är inte lätt att formulera sig, att fatta beslut och sätta ner foten...

Det är meningen att Fickteatern skall vara organ för Öknebo Häradsteater, och att vi tilldammans skall komma med synpunkter på hur vårt närområde skall utvecklas, expandera.

Om något skall växa och utvecklas måste något annat stryka på foten. Men när det gäller den här tidskriften - FICKTEATERN - finns den redan på nätet och kan printas ner till det format du önskar, och stoppa den i matsäcksväskan innan du rusar till tåget eller bussen.

Du skall här finna rubriker och de adresser på Blogger där du kan läsa om objekt som kan intressera dig för tillfället.

Vill du läsa om Moffas uppfattning om gravitationen går du in på: http://MoffaFridolinsKvantfysik.blogspot.com eller om du vill veta lite om Arla och Mejerigårdarna i Vårdinge. Kanske du vill veta varför man gjorde en vattensänkning av sjöarna i Stockholms län vid förförra sekelskiftet, 80% av sjöarna.

Jag har för närvarande 1000 inlägg som du kan ladda ner på ett enkelt sätt. Allt handlar om vägen mellan Södertälje och Gnesta. Vad skall hända i Järna, Mölnbo och Hölö, samt Trosa/Vagnhärad. Det är dessa orter som ligger intill Flodområde 63. Mer finns att läsa om flodområden.

Om jag fick bestämma skulle detta underbara naturområde sparas från större bebyggelse och bli ett friluftsområde, ett rekretionsområde för städerna runt omkring, och för turister från fjärran skoglösa länder. Den röda tråden skulle vara mjölkens väg till Stockholmsbarnen då järnvägen kom 1861, och exporterades vidare ut i världen, till...

...Världens Barn...

Kommentera den här sidan. Får jag positiv respons publicerar jag MoffasBloggKalender, där alla
berättelser finns noterade med sina adresser. I en vanlig pärm kan du förvara bloggarna och läsa om då du tror att du missat något, kostar 10 kronor på en secondhandbutik. Naturligtvis kommer jag att fortsätta att publicera alster, och kanske blir det så småningom en eller flera böcker. Kanske är jag för tidigt ute; ovan nämnda professor i praktisk filosofi hade ytterligare ett uttryck:

Att blåsa upp ballongen inifrån!!!

MVH / Jerry Linder / Moffas@Spray.se   www.AkterKastellet.jerrylinder.se     www.DigitaliaGalleri.se ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar